Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Besplatna dostava u roku od 48 sati na sve porudžbine.

Dostava i plaćanje

Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.
 
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:
 
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Bahlen Beauty DOO se nalazi u sistemu PDV-a.

Opis proizvoda

Bahlen Beauty DOO kao uvoznik i dstributer garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda. Proizvodi na sajtu su originalne robne marke i nabavljaju se direktno od proizvođača ili ovlašćenih distributera koji se snabdevaju neposredno od proizvođača.
Proizvodi na sajtu su predstavljeni sa tekstom i prikazanim fotografijama. Fotografije proizvoda su date informativno, u retkim situacijama nisu istovetne izgledu proizvoda koji ste poručili.


Dostava

Dostava je besplatna. Naručena roba dostavlja se isključivo na području Republike Srbije. 

Naručenu robu dostavlja naš partner, direktno na adresu koju navedete u porudžbenici. Dostava se vrši u roku do 3 radna dana od datuma porudžbine. Porudžbine koje primimo nakon 13:00 časova biće obrađene sledećeg radnog dana. 

Ako osoba koja je naručila (koja preuzima) proizvod prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi ostaviti obaveštenje o prispeću pošiljke na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave u periodu od 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća pošiljaocu.

Ukoliko niste primi robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bismo preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.